Sesungguhnya Allah memerintah kamu supaya menyerahkan segala amanah kepada yang berhak menerimanya.
An-Nisa':58

Friday, 27 May 2011

Pengakuan berani seorang BETINA

Pengakuan berani dibuat oleh seorang BETINA yang dah banyak kali mengugurkan anak.

BB: mase awak beranak tak sakit ke?

Betina: tak la... aku beranak dalam toilet senang je.

BB: tak kan takde rase sakit langsung?

Betina: memang takde la... maybe sebab lahir anak luar nikah, pompuan yang beranak halal tu dose dia ilang, tu yang sakit.

BB: ye ke? (buat2 tak tau), awak beranak sorang je ke dalam toilet tu?

Betina: aku dengan kawan aku la...

BB: lepas beranak tu, awak buat ape dengan baby tu?

Betina: lepas je keluar... kawan aku buang kat sungai belakang toilet.


BB: buang kat sungai?! awak tak rase bersalah ke? baby tu idup lagi ke tak mase tu?


Betina: dah takde kot, sebab lepas je keluar, kawan aku tutup mulut ngan idung dia, sedih tu ade gak... tapi takkan aku nak simpan, mati la aku.


BB: abis takde orang jumpe ke?


Betina: entah... takde pulak yang jumpe, ramai je yang buang kat sungai tu.


BB: astagfirullah al azim!!! (tu je yang mampu aku cakap)


Setakat tu je aku tanye dia, sebab aku rase marah sangat2 mase tu..., aku terus ubah topik lain, bengang gile... sebabnye dia boleh cakap tanpa ade ape2 perasaan...


Mungkin betul ape yang dia cakap, BETINA2 yang beranak anak luar nikah ni memang tak sakit sebabnye dose dia tak ilang... pastu sume betina2 yang beranak luar nikah ni senang2 je beranak dalam toilet sambil menyangkung.


Terlalu mudah anak2 muda sekarang membuat keputusan, tanpa memikirkan kesan di masa depan...

Untuk pengetahuan pembaca, interview ini dilakukan disekitar Port Dickson, dan name betina tersebut terpaksa aku rahsiakan.


Fikir2kan lah wahai pembaca semua...

No comments: