Sesungguhnya Allah memerintah kamu supaya menyerahkan segala amanah kepada yang berhak menerimanya.
An-Nisa':58

Thursday, 28 October 2010

Berhati2 Dengan Email Dari Maybank

Boleh kate tiap ari aku dapat email dari maybank, kononnya account aku sekat, kalau nak activekan balik kene log in kat link yang dia bagi.
Ni email yang tiap hari aku dapat (atas).

Ni pulak lepas aku click kat link yang diberi.
Tengok betul2 url tu...
1st time aku dapat, aku dah masukkan username aku, nasib aku tergerak hati nak tengok url dia bagi tu, sebab aku terfikir selama ni maybank tak penah pon bagi email, dan email aku yang maybank ada bukan email ni.

Berhati2 la ye semua, perompak2 internet nak lesapkan duit anda!

No comments: