Sesungguhnya Allah memerintah kamu supaya menyerahkan segala amanah kepada yang berhak menerimanya.
An-Nisa':58

Thursday, 18 March 2010

Kedai Alatan Seks

Kedai alatan seks ni penah aku jumpe lebih dari 5 tahun dulu kat mahkota parade, but not sure masih ade lagi or tak, tapi kenapa baru sekarang kerajaan nampak bende ni?

Kalau takde orang besar yang lepaskan macam mane boleh wujud dalam malaysiaku ini?

Penguatkuasa, pegawai atau menteri yang dirasuah?? fikir2kanlah...

No comments: