Sesungguhnya Allah memerintah kamu supaya menyerahkan segala amanah kepada yang berhak menerimanya.
An-Nisa':58

Wednesday, 26 August 2009

Berhati-hati Jika Membeli Barang 'ADY' Di Mudah.my

Aku terdesak beli kasut ni sebab anjing2 bank 'curik' kete aku sekali dengan barang ngan kasut keje aku sekali, so aku terpaksa beli dengan cara mudah sebab kat kedai tak ada plak size yang sesuai untuk aku, bila aku tanya kat mamat ni mase survey kat mudah.my dia kata kasut tu tak penah pakai lagi... tapi bila sampai kasut tu dah ada rosak2 sikit... aku ok lagi... tapi bila dah sekali pakai jadi mcm ni.


ADY yang aku maksudkan berada di puchong, email shahrulwadi@yahoo.com, no telefon dah tak simpan... so kepada sesiapa yang nak beli barang online, pastikan tidak tertipu macam aku kena.

No comments: